Türk Telekom'dan Eğitime Destek

Türk Telekom, Mersin Yenişehir Türk Telekom İlköğretim Okulu'nun başarılı üç öğrencisine burs desteğinde bulundu.

Türk Telekom, Mersin Yenişehir Türk Telekom İlköğretim Okulu'nun başarılı üç öğrencisine burs desteğinde bulundu.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, "Türkiye'ye Değer" sosyal sorumluluk projesiyle Türk Telekom Okulları'nı inşa ettiren kurum, başarılı öğrencilere de burs desteği sunuyor.

2011-2012 eğitim ve öğretim yılında başlattığı burs uygulamasıyla bu okullarda eğitim gören başarılı öğrencilere burs veren kurum, desteğini yeni eğitim ve öğretim yılında da sürdürüyor.

Bu kapsamda Mersin Yenişehir Türk Telekom İlköğretim Okulu'nda eğitim gören üç başarılı öğrenciye burs yardımının yanı sıra okula da forma, eşofman, futbol, basketbol ve voleybol topu gibi spor gereçleri yardımında bulunuldu.

Reklam
Reklam

Türk Telekom Mersin İl Müdürü Ali Naci Alpay, il müdürlüğü olarak, başarılı öğrencilere sundukları burs olanağıyla öğrencilerin geleceğine yatırım yaptıklarını ifade etti.

2012-2013 eğitim ve öğretim yılında 49 okulda toplam 147 öğrenciye 213 bin 600 lira eğitim bursu verdiklerini belirten Alpay, şunları kaydetti:

"Eğitim alanında bugüne kadar hayata geçirilen en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Türk Telekom Okulları'na 201 bin lira değerinde yaklaşık 7 bin spor gereciyle destekledik."

Muhabir: Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: