Türk Telekom’dan Gençlere Eğitim Ve Kariyer Imkanı

Türk Telekom, 2. WanTTed Genç Yetenek Programı ile telekom sektöründe kariyer yapmayı amaçlayan gençlere eğitim...

Türk Telekom, 2. WanTTed Genç Yetenek Programı ile telekom sektöründe kariyer yapmayı amaçlayan gençlere eğitim verecek, staj yaptıracak. 25 Mart-20 Nisan arasında 22 üniversitede yapılacak WanTTed 2013 tanıtım günleri sırasında öğrenciler program için başvuruda bulunurken, sektörün deneyimli isimleri ile de bir araya gelecek.

İktisadi ve idari bilimler fakültesi bölümleri ile mühendislik fakültelerinin; telekom, bilgisayar, elektrik-elektronik, elektronik, endüstri, yazılım, bilişim sistemleri, işletme, sistem yönetim bilişim, matematik mühendisliği bölümlerinde okuyan son sınıf ve lisansüstü öğrencileri ile yeni mezunlar programa, www.wantted.com.tr’den müracaat edebiliyor. Adaylar üniversite, bölüm, yabancı dil ve yaş şartına göre filtrelenecek ve kriterlere uygun bulunanlar 4-5 Mayıs tarihlerinde yapılacak sınavın ardından grup çalışması ile birebir mülakata davet edilecek. Tüm etaplarda başarılı olan adaylar WanTTed Camp’a gitme hakkı elde edecek.

Reklam
Reklam

Kariyer eğitimine odaklanan kampta başarılı olanlara Türk Telekom’da staj imkanı tanınacak. Ayrıca Harvard Üniversitesi’nde yapılacak seminere katılma olanağı sunulacak.

Türk Telekom İnsan Kaynakları, Destek ve Regülasyon Başkanı Şükrü Kutlu, “Çalışmalarımızı müşterilerimiz ve ülkemiz için değer yaratma hedefiyle yürütüyoruz. Bu program ile telekomünikasyon sektöründe görev alacak kalifiye elemanlar ve geleceğin liderleri yetişecek. Böylece sektöre değer sunma hedefimizi yerine getirirken, ülkemizin geleceğine de yatırım yapmayı hedefliyoruz.'' dedi.

Kutlu, geçen sene WanTTed programına başvuran 7 bin 200 adaydan 26’sının WanTTed Camp’a alındığını belirterek, “Kampı birincilikle tamamlayan 3 genç yeteneğimize Harvard Üniversitesi’nde eğitim alma fırsatı tanıdık. 14’ü ise Türk Telekom Genel Müdürlüğünde farklı birimlerde göreve başladı.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz