Türk Telekom’dan Konya'da Fiber Kent Dönüşümü

Türk Telekom, 81 ilde başlattığı fiber altyapı hizmetini Konya’ya da getirerek, şu ana kadar 21...

Türk Telekom, 81 ilde başlattığı fiber altyapı hizmetini Konya’ya da getirerek, şu ana kadar 21 bine yakın haneye fiber internet hizmeti taşıdı.

Konuyla ilgili Türk Telekom Mevlana Şubesi’nde açıklamalarda bulunan Konya İl Müdürü Tevfik Fikret Karaman, Konya’nın tamamında fiber internet ile iletişim kalitesini artırmayı hedeflediklerini söyledi. Karaman, “Türk Telekom, 81 ilde adım adım örerek oluşturduğu tüm şehirleri birleştiren 156 bin 660 km’lik fiber altyapısını geliştirmeye devam ediyor. 20 bin 345 haneyi fiber kapsamına alarak Konya ilinde fiber internet hizmetini ilk kez sunan Türk Telekom, hemşehrilerimizi fiberin hızıyla tanıştırıyoruz. Türkiye’nin 81 ilinde aynı anda fiber internet dönüşümünü gerçekleştiren Türk Telekom fiber teknolojisini hemşehrilerimizin beğenisine sunuyoruz. Veri iletişiminde teknolojinin geldiği son nokta olan fiber hizmetini Konya’nın tüm bölgelerinde evlere, binalara kadar götürerek Konya’nın tamamında fiber internet ile iletişim kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Altyapı konusundaki uzmanlığımız ve yatırımlarımızla Türkiye’nin 81 ilinde aynı anda gerçekleştirdiğimiz fiber dönüşümünü tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Türk Telekom fiber ordusu tüm Türkiye’de saatte 9 km fiber döşeyerek, bin 500 haneyi fiber kapsamına alıyor. Konya ilimizde yatırımlarımızda hız kesmeyeceğiz ve altyapı yatırımlarımızı sürdürerek fiber kent dönüşümünü en kısa sürede tamamlayacağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: