Türk Telekom’dan SMS ile Yardım ve Arıza Kayıt servisleri

Türk Telekom’un uygulamaya koyduğu ‘SMS ile Yardım’ ve ‘SMS ile Arıza Kayıt’ hizmetleri sayesinde abonelerden...

Türk Telekom’un uygulamaya koyduğu ‘SMS ile Yardım’ ve ‘SMS ile Arıza Kayıt’ hizmetleri sayesinde abonelerden gelen talepler, şikâyetler, arıza kayıtları ilgili birimlere aktarılıyor. SMS göndererek kullanılan servis, talep ve şikâyetleri süratli bir biçimde cevaplıyor.
‘SMS ile Yardım’ hizmetinden yararlanmak isteyen Türk Telekom aboneleri YARDIM yazıp boşluk bırakarak talep ve şikâyetlerini tüm mobil operatörlerden 6616’ya iletebiliyor. ‘SMS ile Arıza Kayıt’ servisini kullanarak arıza kaydı bırakmak için ise ARIZA yazıp boşluk bırakarak başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte telefon numarasını, 6616’ a göndermek gerekiyor. Servisin kullanımı mobil operatörler tarafından bir SMS ile ücretlendiriliyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Telekom Müşteri İlişkileri Başkanı Haktan Kılıç şunları ifade etti:
“SMS ile Yardım ve Arıza Kayıt hizmetlerimizi, müşterilerimizin talep, ihtiyaç, beklenti ve şikayetlerine daha süratli bir şekilde yanıt verebilmek hedefiyle kullanıma sunuyoruz. Müşterilerimizin hayatına değer katmayı hedefleyen, yenilikçi ürün ve hizmetlerimizi devam ettireceğiz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz