Türk Telekom’dan, Türk Telekom Anadolu Lisesi Öğrencilerine Destek

“Türkiye’ye Değer” çatısı altında çok sayıda kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Türk Telekom, bu...

“Türkiye’ye Değer” çatısı altında çok sayıda kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Türk Telekom, bu kapsamda Türkiye’nin dört bir yanında yaptırdığı Türk Telekom Okulları’nda eğitim gören başarılı öğrencilere burs olanağı sunuyor. Türk Telekom, Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Türk Telekom Anadolu Lisesi’nin başarılı üç öğrencisine de burs desteğinde bulundu. Türk Telekom, okulun sportif faaliyetlerini desteklemek amacı ile de spor gereçleri dağıttı.

2011-2012 eğitim ve öğretim yılında başlattığı burs uygulamasıyla Türk Telekom Okulları’nda eğitim gören başarılı öğrencilere burs veren Türk Telekom, bu desteğini 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında da sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Türk Telekom Güney I Bölge Müdürü Mehmet Serdar Korkusuz, “Türk Telekom Güney I Bölge Müdürlüğü olarak, şirketimizin iyi bir kurumsal vatandaş olma vizyonuyla gerçekleştirdiği bu projede rol almaktan mutluluk duyuyoruz. Antalya Muratpaşa Türk Telekom Anadolu Lisesi’nde başarılı öğrencilerimize sunduğumuz burs olanağıyla onların geleceğine yatırım yaptığımıza inanıyoruz. Okulumuz için gerçekleştirdiğimiz spor gereçleri dağıtımıyla ise yarının sporcularını şimdiden desteklemeyi amaçlıyoruz” dedi.

Türkiye’nin 81 ilindeki Türk Telekom Okulları’na desteğin devam ettiği bildirilirken, Türk Telekom’un, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında 49 okulda toplam 147 öğrenciye 213 bin 600 TL’lik eğitim bursu verdiği ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: