Türk Uçakları, Suriye Yerine Mısır Üzerinden Uçacak

Türkiye’nin, Suriye Havayolları’na ait Moskova-Şam seferini yapan yolcu uçağını Ankara’ya indirip aramasıyla Türk havayolu şirketleri...

Türkiye’nin, Suriye Havayolları’na ait Moskova-Şam seferini yapan yolcu uçağını Ankara’ya indirip aramasıyla Türk havayolu şirketleri tedbir aldı.

Türk Hava Yolları (THY) başta olmak üzere şirketler, rotası Suriye’den geçen bütün yurt dışı uçuşlarını bugünden itibaren Mısır semasından gerçekleştirecek. THY, Suudi Arabistan'a olan seferlerini ağırlıkla Suriye toprakları üzerinden yapıyordu.

Dubai, Abu Dabi, Katar ve Bahreyn gibi Körfez ülkelerine ise hava durumuna göre zaman zaman İran ve Irak hava sahasından uçulabiliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: