Türk Yemek Endüstrisinin “steve Jobs’u Zincirkıran, Tekrar İysad Başkanı Seçildi

İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği’nin (İYSAD) genel kurulunda eski başkan Sedat Zincirkıran, yeniden üç yıllığına başkan...

İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği’nin (İYSAD) genel kurulunda eski başkan Sedat Zincirkıran, yeniden üç yıllığına başkan seçildi.

Aynı zamanda YESİDEF (Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri federasyonu) Başkan Yardımcılığı da yapan, yemek sanayicilerinin “abisi” Sedat Zincirkıran kongre sonrası yaptığı konuşmada, “Türkiyemiz'in dünyanın çekim merkezi olduğu şu günlerde İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği (İYSAD)’ın yeni yönetim kurulu olarak Türkiye yemek sektörünün gözünü yükseklere çevirecek, hem çocuklarımızın sağlıklı beslenmesini hem halkımızın uygun maliyetle lezzetli, sağlıklı yemeklere kavuşabilmesini sağlayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

İstanbul’un 2020 yılında olimpiyatlara ev sahipliği yapması halinde misafirlerin ve sporcuların bütün yemek organizasyonun İYSAD tarafından karşılanacağını belirten Zincirkıran, "İYSAD üyeleri olimpiyatlara katılananları en iyi şekilde doyuracak. Federasyonun kurucu üyesi olan İYSAD, bölgemizin en önemli ve etkili sektör kuruluşlarından biri haline gelmiştir. Aramıza katılan yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte yemek sanayinin Türkiye ekonomisi içinde hak ettiği yeri alması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

YESİDEF Başkanı Hüseyin Bozdağ da, “Sedat Zincirkıran, yemek sanayicilerinin duayeni ve federasyonumun gelişip, güçlenmesinde çok büyük emeği geçen biridir. İYSAD’ın Sedat Zincirkıran başkanlığındaki yeni yönetimiyle YESİDEF’e de güç katacağına inanıyorum. Gerek üniversite projemiz, gerekse 'Yeni Neslin Beslenmesi' projemizin hayata geçirilmesinde özellikle İYSAD’a büyük görev düşecektir. Bu projelerimizi bölge toplantılarında kamuoyuyla paylaşıyoruz. 19-20 Nisan tarihlerinde de bu konuyla ilgili Muğla Yemek Sanayicileri Derneği'nin ev sahipliğinde Bodrum’da bir sempozyum düzenledik. YESİDEF 81 ilde 81 dernek hedefine emin adımlarla yürümektedir” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: