"Türk Yerel Medyası AB Yolunda" Projesi

"Türk Yerel Medyası AB Yolunda" Projesi, Artvin'de gerçekleştirilecek seminerle tamamlanacak.

"Türk Yerel Medyası AB Yolunda" Projesi, Artvin'de gerçekleştirilecek seminerle tamamlanacak.

Gümüşhane Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın himayelerinde, AB Bakanlığı'nca yürütülen ve İngiltere Büyükelçiliği tarafından desteklenen, "Türk Yerel Medyası AB Yolunda" Projesi'nde sona yaklaşıldığı belirtildi.

Seminerin Artvin, Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Kars, Ordu, Rize ve Trabzon'daki gazete, televizyon, dergi, haber ajansı, radyo ve internet alanında çalışan yerel medya mensuplarının başvurularına açık olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

Reklam
Reklam

"Proje kapsamında yedinci ve son bölgesel bilgilendirme semineri 30-31 Mayıs tarihlerinde Artvin'de gerçekleştirilecek. Projeyle, Avrupa Birliği Bakanlığı, tüm yurda yayılarak yerel medyayla bir araya geliyor. Seminerlerde katılımcılara AB süreci, sürecin günlük hayata etkileri, medyaya yönelik proje ve programlar ile çevre, enerji, tarım gibi sektörel konular hakkında bilgilendirme yapılıyor. Ayrıca katılımcılara, çalışmalarında AB sürecini takip etmelerini kolaylaştıracak bilgi ve belgeler de sunuluyor. Yerel medya mensuplarının başvurularının alınması için son tarih 17 Mayıs. Yerel medya temsilcilerimizin bu seminerlerden azami fayda sağlamasını ümit ediyor ve katılımlarını bekliyoruz."

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz