Türk Yıldızları Ekibi, Şehit Özer'in Mezarını Ziyaret Etti

19 Mayıs gençlik haftası kapsamında Samsun'a gelen Türk Yıldızları akrobasi ekibi, geçen yıl eğitim uçuşu sırasında şehit olan Türk Yıldızları

19 Mayıs gençlik haftası kapsamında Samsun'a gelen Türk Yıldızları akrobasi ekibi, geçen yıl eğitim uçuşu sırasında şehit olan Türk Yıldızları pilotu Yüzbaşı Ümit Özer'in mezarını ziyaret etti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Samsun'da gösteri yapacak akrobasi ekibinin Durakbaşı köyü mezarlığındaki şehitlik ziyaretine şehit Özer'in babası Adem Özer, ağabeyi başçavuş Uğur Özer ve kardeşi Murat Özer ile çocukluk arkadaşı Serkan Kaya katıldı.

Ekip üyesi pilotlar tarafından şehitliğe birer karanfil bırakıldı ve çelenk sunuldu. Durakbaşı köyü Merkez Camisi imamı tarafından okunan duanın ardından ekip, Özer'in baba evini ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Duygusal anların yaşandığı ziyarette Özer'in annesi Hatice Özer tüm ekip üyelerine sarıldı.

Muhabir: Anıl Kuru

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: