Türk Yıldızlarından Nefes Kesen Gökyüzü Şöleni

Aksu Festivali kapsamında Giresun semalarını şenlendiren Türk Yıldızları ve Solo Türk ekiplerinin gökyüzünde yarım sat...

Aksu Festivali kapsamında Giresun semalarını şenlendiren Türk Yıldızları ve Solo Türk ekiplerinin gökyüzünde yarım sat süren akrobasi şöleni izleyenleri mest etti.

Aksu şenlik alanındaki açılışın ardından saat 14.00'de başlayan ve yarım saat süren gösteri gökyüzünde rengarenk bir akrobasi şöleninde geçti.

On binlerce kişinin izlediği gösteri, Giresun'da hiç olmadığı kadar yoğun bir kalabalığın oluşmasına neden oldu. Özellikle gösterinin en rahat izlenebileceği noktalardan kale mevkiinde vatandaşlar kalabalıktan gösteriyi izlemekte zorlandı. Liman sahası, meydan ve üst geçitlerin hınca hınç dolduğu uçuş gösterisinde vatandaşlar keyifli dakikalar yaşadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: