Türkan Saylan 5. Sanat Ve Bilim Ödülleri Sahiplerini Buldu

İstanbul, İş Sanat Kültür Merkezi'nde dün akşam yapılan “Türkan Saylan Anma ve Ödül Gecesinde, Sanat dalında “Öykü, Bilim dalında da

İstanbul, İş Sanat Kültür Merkezi'nde dün akşam yapılan “Türkan Saylan Anma ve Ödül Gecesinde, Sanat dalında “Öykü, Bilim dalında da “Halk Sağlığı alanlarında ödüle değer bulunan eserler açıklandı.
Sanat dalında, Sezer Ateş Ayvaz, Prof. Dr. Aysel Çelikel Bilim dalında da, Prof. Dr. Aysel Çelikel Erendiz Atasü ve Behçet Çelik, ödüllerini ÇYDD Yönetim Kurulu üyesi Nihal Kızıl'dan; Doç. Dr. Hatice Şimşek Keskin de ÇYDD Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ayşe Yüksel'den aldı.
Sunuculuğunu Gülsen Tuncer'in yaptığı gecede, yönetmenliğini Nurdan Arca'nın gerçekleştirdiği “Türkan Saylan Anlatıyor belgeseli gösterildi, ayrıca gazeteci-yazar Candaş Tolga Işık, Türkan Saylan'ı anlattığı “Hocam başlıklı yazısını okudu.
Ödül töreni, Cihat Aşkın ve Mehru Ensari'nin keman ve piyano resitali ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz