Türkan Şoray: Gönlüm hep Van'daydı

Sinema sanatçısı Türkan Şoray, kızı Yağmur Ünal ile Van'a gelerek, UNICEF tarafından yaptırılan 45 konteyner...

Sinema sanatçısı Türkan Şoray, kızı Yağmur Ünal ile Van'a gelerek, UNICEF tarafından yaptırılan 45 konteyner sınıfı gezdi. İlk defa geldiği Van'a deprem sonrası gelmekte geciktiğini dile getiren Şoray, "Gönlüm hep Van'daydı." dedi.
Van'a sabah saatlerinde Uçakla gelen Türkan Şoray, kızı Yağmur Ünal ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi Koordinatörü Alanur Olalı ile ilk önce Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nin bahçesine kurulan konteyner sınıfları gezdi. Burada Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır ile birlikte UNICEF tabelasını konteynerlere asan Şoray, oluşturulan sınıfları gezerek bilgi aldı.
İlk defa geldiği Van'a deprem sonrası gelmekte geciktiğini ancak gönlünün hep Van'da olduğunu belirtren Şoray, "Kızım Yağmur'un da Van'a gelmek konusunda büyük isteği vardı. Buraya gelip depremzedelerle bu zor günlerinde kucaklaşmak istedik. Onlara moral vermeye geldik. Bu konuda ne kadar moral verebilirsek o kadar mutlu olacağız. UNICEF buraya çok güzel sınıflar yaptırmış. Bu öğrenciler için çok güzel olacak. İnşallah en kasa zamanda okullarına başlarlar." diye konuştu.
Hayranı 3 ilköğretim öğrencisiyle bir süre sohbet eden Şoray, çadırdaki kadınlardan büyük ilgi gördü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz