Türkan Şoray Tarihi Kostümleriyle Sekapark'ı Gezdi

Dizi çekimleri için Kocaeli'de bulunan Türk Sineması'nın sultanı Türkan Şoray, tarihi kostümleri ile gezdiği...

Dizi çekimleri için Kocaeli'de bulunan Türk Sineması'nın sultanı Türkan Şoray, tarihi kostümleri ile gezdiği Sekapark'a hayran kaldı.

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisinin Sekaparak'taki platolarındaki çekimleri için Kocaeli'de bulunan Türkan Şoray, rol arkadaşı Hazım Körmükçü'yle birlikte Sekaparkı dolaştı. Sette verilen arayı değerlendiren ikili, kostümleriyle her bir köşesine lale ekilerek değişik figürlerin oluşturulduğu parkı gönüllerince gezdi. Lalelere dokunup koklayan Türkan Şoray, kendisini olağanüstü bir ortamda hissettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Hazım Körmükçü de Sekapark gibi bir alanı Kocaeli'ye kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: