Turkav Ceyhan Şubesi Kuruldu

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Ceyhan şube başkanlığı kuruldu. TÜRKAV ilk toplantısında yerel ve ulusal...

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Ceyhan şube başkanlığı kuruldu. TÜRKAV ilk toplantısında yerel ve ulusal medya temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ceyhan öğretmenevinde bir araya gelen TURKAV Ceyhan şube yönetim kurulu üyeleri ve medya temsilcileri, kamuda çalışan personellerin özlük hakları ve ekonomik durumlarının düzeltilmesi ve milli ve manevi değerlerin göz ardı edilmemesi gerektiği vurgulandı.

Yenen iftar yemeğinin ardından bir açıklama yapan TURKAV Ceyhan Şube Başkanı Bayram Erhan Başboğa, TURKAV ın 1989 yılından bu yana kamu çalışanlarının milli ahlak, milli ülkü, milli terbiye ve milli karakter kazanmaları noktasında hassasiyetler oluşturmak için var olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Başboğa, "vatanın ve milletimizin bütünlüğüne inanan, bayrağı tek, duruşu Türk duruşu olan Türkiye cumhuriyeti devletine yürekten bağlı vatansever kamu çalışanlarına destek vermek, onların yanında olmak için varız. Maalesef vatanımızı uğrunda ölünecek kadar kutsal bir kavram olmaktan çıkarıp sadece arazi parçası olarak görenlere ve bütün milli değerlerimize saldıranlara dur demek için varız. Devletini ve milletini karalamayan, doğru bildiğini söylemekten çekinmeyen namuslu kamu çalışanlarına sahip çıkmak için varız" dedi.

Türk kültürünün yeniden inşası sağlamak, cumhuriyetin kuruluş felsefesini erdem ve vefayı hatırlatmak için TURKAV olarak durmadan çalışacaklarını belirten Başboğa, " bu noktada en önemli görev çok kıymetli ulusal ve yerel basın mensuplarına düşmektedir.amacımız, onlarla birlikte bu yolda yürümek ve onların da desteklerini yanımızda görmektir" diye konuştu.

Toplantıya TURKAV Ceyhan İlçe Başkanı Bayram Erhan Başboğa, ikinci başkan Ahmet Demirel, yönetim kurulu üyesi ve İHA Ceyhan Temsilcisi Müslüm Çiftçi, Yönetim Kurulu Üyeleri, Süleymen Öztürk, Serhat Şahin Kanat, Bahadır Cerit ve Cebrail Güneyer, Sabah Gazetesi Temsilcisi Lütfi Küpeli, Ceyhan 82 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Veysel Pulaşlı, Çağdaş Çukurova Gazetesi Sahibi Bülent Çelikten, Ceyhan Haber Gazetesi imtiyaz Sahibi Tahir Kuru, Ceyhan Güncel Gazetesi Sahibi Hasan Basri Çalışır, Ceyhan Haber Postası İmtiyaz Sahibi Hasan Çekiç katıldılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: