Turkav, Üyelerine İftar Verdi

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TURKAV), üyelerine iftar yemeği verdi.Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Başkanı Doç. Dr....

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TURKAV), üyelerine iftar yemeği verdi.

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Başkanı Doç. Dr. Cevdet Yakupoğlu, TÜRKAV Kastamonu Şubesi Yöneticileri ile Kutlu Bilgi Derneğinin Yönetici ve üyeleri ile birlikte eşleri ve çocuklarının katımıyla iftar yemeği düzenledi.

Santra Park’ta gerçekleştirilen iftar programında Kadir Doğan’ının okuduğu Kur’anı Kerim ile başladı.

Ardından Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Başkanı Doç. Dr. Cevdet Yakupoğlu, yaptıkları tüm etkinliklerde vermiş oldukları destek ve katılımdan dolayı herkesi teşekkür etti.

Reklam
Reklam

İftar programına Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nedim Afacan, MHP İl Başkan Yardımcısı Emin Hallaç, MHP Merkezi İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Tarık Ziya Çağılcı ile çok sayıda davetli katıldı. İftar programının sonunda çocuklardan oluşan bir grup dua yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: