Türkav’dan Başkan Sözlü’ye Ziyaret

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Ceyhan Şube Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ceyhan Belediye...

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Ceyhan Şube Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret edip yaklaşık 1 saat görüştü.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yeni kurulan TÜRKAV Ceyhan şubesinin ilçeye ve kamu çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını diledi. Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı’nın birçok hizmete öncülük ettiğini belirteN Sözlü, “Ciddi bir sivil toplum kuruluşu olan TÜRKAV’ın, Ceyhan’da da iyi işler yapacağından şüphem yok. İnşallah başarılı bir çalışma yürütürsünüz. Ceyhan Belediye Başkanı ve şahsım olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

TÜRKAV Ceyhan Şube Başkanı Bayram Başbuğa ise TÜRKAV olarak yaptıkları ve yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler vererek yönetim kurulunu tanıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: