Türkçe Olimpiyatları Tertip Komitesibasın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

10. Türkçe Olimpiyatları Sivas Etkinliği Tertip Komitesi, kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

10. Türkçe Olimpiyatları Sivas Etkinliği Tertip Komitesi, kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Türkçe Olimpiyatları Tertip Komitesi adına konuşan Aktif Sivaslı Sanayici ve İşadamları Derneği (ASSİAD) Başkanı Mehmet Emre Çapraz, Sivas Özel Sultan Murat Koleji'nde düzenlenen kahvaltı programında, Türkçe Olimpiyatlarının ülkenin ve Türkçe'nin dünyada tanıtılmasına büyük katkı sağladığını vurguladı.

Çapraz, 30 Mayıs'ta 4 Eylül Stadı'nda başarılı bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"17 bin civarındaki insan stadyumun içerisinde, yaklaşık 5 bin vatandaşımız da stadyum dışından etkinlikleri izledi. Programımızda bizlere desteklerini esirgemeyen öncelikle sponsor iş adamlarımıza, tertip komitesi üyelerimize, devlet erkanımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Halkımıza gösterdikleri ilgilerden dolayı çok teşekkür ediyorum."

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: