Türkçe olimpiyatlarında Finlandiya standına yoğun ilgi

Dokuzuncu Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’nda Finlandiya'yı tanıtım amaçlı açılan stant yoğun ilgi gördü. Tarihi ve kültürel...

Dokuzuncu Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’nda Finlandiya'yı tanıtım amaçlı açılan stant yoğun ilgi gördü. Tarihi ve kültürel özelliklerinin yansıtıldığı stantta en yoğun ilgi geyik derisinden mamul eşyalara gösterildi.
Bu sene 130 ülke standı arasında yer alan Finlandiya standına ilgi büyüktü. İlk kez bu yıl kıtalara göre stant organizasyonu gerçekleştirildi. Bu kapsamda İskandinavya ve Avrupa ülkeleri bir alanda stant açtılar.
Finlandiya standı organizatörlerinden Ramazan İnan yaptığı açıklamada her yıl bu standı açtıklarını ve insanlarımızın çok memnun kaldıklarını belirtti. Finlandiya Büyükelçiliği'nin de desteğini aldıklarını ifade eden Ramazan İnan, 2012 yılında çok daha güzel ve büyük bir stant açmak istediklerini ve bu konuda Finlandiya Devlet yetkililerinden destek isteyeceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz