Türkçe sevdalılarına sponsor olanlar ödüllendirildi

9. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’na gelen öğrencilere sponsor olan Bankasya ve Türk Telekom ödüllendirildi. Bankasya Genel...

9. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’na gelen öğrencilere sponsor olan Bankasya ve Türk Telekom ödüllendirildi. Bankasya Genel Müdürü Abdullah Çelik’e ödülünü Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay verdi. Türk Telekom Üst Yöneticisi Gökhan Bozkurt’a ise ödülünü Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf takdim etti.
Bankasya Genel Müdürü Abdullah Çelik ödül aldığı sırada yaptığı konuşmasında Türkçe Olimpiyatları’na sponsor olmaktan büyük mutluluk yaşadıklarını ve Türkçeye, Türk diline hizmet etmenin ayrıcalığını yaşadıklarını aktardı. Çelik, “Bu organizasyonu arkasında olanlara ve öğretmelere şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.
Türk Telekom Üst Yöneticisi Gökhan Bozkurt ise bütün uluslar arası ortamlarda farklı dil konuşulurken bugün uluslar arası bir organizasyonda Türkçe seslenmenin gururu yaşadıklarını dile getirdi.
Bozkurt, “Bu okullar birer tarla, çiftçileri de öğretmenler. Dostluk ağacının meyvelerini hep beraber Türkçe olarak yiyeceğiz. Şahsım ve şirketim adına teşekkür ediyorum.” dedi.
Öğrencilere 30 bilgisayar hediye eden Memur-Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu’ya da teşekkür edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz