Türkçe Sevdalısı Yabancı Öğretmenlerden Başkan Sakallı'ya Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Üniversitesi'nin yurt dışında Türkçe dersi veren öğretmenlere yönelik düzenlediği seminer...

Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Üniversitesi'nin yurt dışında Türkçe dersi veren öğretmenlere yönelik düzenlediği seminer programı için çeşitli ülkelerden Eskişehir'e gelen Türkçe Dersi öğretmenleri Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı ziyaret etti.

Avustralya, Norveç, İsveç, Almanya, Belçika, İngiltere ve Avusturya'dan gelen öğretmenler, Odunpazarı Belediyesi Encümen Salonunda düzenlenen toplantıda Başkan Sakallı’dan Odunpazarı ve Eskişehir hakkında bilgi aldı. Ayrıca Odunpazarı Belediyesi'nin gerçekleştirdiği eğitim projeleri de büyük beğeni kazandı.

Reklam
Reklam

Eğitim dolu bir sohbetin gerçekleştiği ziyarette Eskişehir'e dair yazdıkları 'Eskişehir'de Aşk' ve 'Eskişehir'de miyim?' adlı şiirleri de okuyan öğretmenler Başkan Sakallı'ya anlamlı bir sürpriz yaptılar. 23 Yabancı Türkçe Dersi öğretmeninden oluşan heyetin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ise konuklarına Yunus Emre'den okuduğu anlamlı bir şiirle teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: