Turkcell Ceo’su Ciliv’den Sunder İş Adamları Derneği Üyelerine Brifing

SUNDER İşadamları, alanında ulusal ve uluslararası arenalarda başarılı olmuş işadamlarına yönelik sürdürdüğü ziyaretlerinde bu kez...

SUNDER İşadamları, alanında ulusal ve uluslararası arenalarda başarılı olmuş işadamlarına yönelik sürdürdüğü ziyaretlerinde bu kez rotayı İshak Alaton’dan sonra Süreyya Ciliv’e çevirdi.

Bahaeddin Nakıboğlu başkanlığındaki heyet makamında ziyaret ettikleri Sürreyya Ciliv’le uzun uzun sohbet ederek mesleki kariyerinde başarıya giden yol haritası hakkında bilgi sahibi oldu.

SUNDER İş Adamları Derneği birçok projeye imza atmaya devam ederken sektörlerinde başarılı olmuş sanayici ve iş adamlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Daha önce ünlü İşadamı İshak Alaton’u ziyaret eden ve Alaton’la birçok konuda bilgi alışverişinde bulunan SUNDER İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, bu kez de Turkcell’in CEO’su Süreyya Ciliv’i makamında ziyaret etti.

Reklam
Reklam

SUNDER İş Adamları Derneği Başkan ve üyelerini kabul etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Turkcell CEO’su Civil, genç iş adamlarıyla uzun uzun sohbet ederek günümüz teknolojileriyle gelecek nesil teknolojileri hakkındaki görüş ve düşüncelerini heyet üyeleriyle paylaştı.

Civil, başarısını bilgi, bilim, fen ve teknolojiye borçlu olduğunu ifade ederek iş yaşamlarında uymaları gereken kurallar ve gelecek dönemlerle ilgili yapmaları gereken çalışmalar hakkındaki düşüncelerini genç işadamlarıyla paylaştı.

Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv’e yaptıkları ziyaretin olumlu geçtiğini ifade eden SUNDER İş Adamları Derneği Başkanı Bahaeddin Nakıboğlu, “Derneğimiz üyelerine yönelik birçok hizmet yanında kendi alanında başarılı olmuş sanayici ve iş adamları ve büyük şirketlerin CEO’larıyla buluşma toplantıları düzenlemektedir. Daha önce ünlü İşadamımız Sayın İshak Alaton’u ziyaret etmiştik. Dernek üyelerimizle birlikte Turkcell CEO’su Sayın Süreyya Ciliv’i ziyaret ettik. Herkes bu ziyaretten kendince önemli deneyimler kazandı. Bilgi ve becerisini arttıracak bir yol haritası çizebilmek için anlatılan tecrübelerden istifade etmek için dersler çıkardı. İş hayatına yeni atılan arkadaşlarımızın alanlarında önemli mesafeler almış, ulusal ve uluslararası arenada bir yerlere gelmiş sanayici ve iş adamlarımızın başarı öykülerini birinci ağızdan dinlemeleri, merak ettikleri soruları sorarak öğrenmeleri çok önemli bir deneyim. Derneğimizin bu çalışmaları önümüzdeki dönemlerde de sürecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Bahaeddin Nakıboğlu başkanlığındaki SUNDER İş Adamları Derneği heyeti ziyaretin sonunda Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv’e Gaziantep’e has özel olarak yaptırılan bir hediye verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: