Turkcell Cup Türkiye Büyükler Tenis Şampiyonası, Antalya’da başlıyor

Türk tenisinin prestijli turnuvalarından biri olan Turkcell Cup Türkiye Büyükler Tenis Şampiyonası, Antalya’da başlıyor. 14-20...

Türk tenisinin prestijli turnuvalarından biri olan Turkcell Cup Türkiye Büyükler Tenis Şampiyonası, Antalya’da başlıyor. 14-20 Kasım tarihlerinde Antalya Tenis İhtisas Kulübü’nde düzenlenecek toplam 50 bin TL ödüllü turnuvaya 300 tenisçi katılacak.
Milli takımın yanı sıra Türkiye’nin en başarılı tenisçileri Marsel İlhan ve Çağla Büyükakçay’ın sponsoru olan Turkcell'in ismini verdiği turnuva, bu sene ilk defa para ödüllü olarak düzenleniyor. Şampiyona Türkiye'de düzenlenen en prestijli ulusal turnuva olarak kabul ediliyor.

Reklam
Reklam

“TURKCELL CUP’LA TENİSE YAPTIĞIMIZ DESTEK ARTARAK DEVAM EDİYOR”
Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler yaptığı açıklamada, “Türk tenisinin başarılarının yarınlara taşınabilmesi ve kalıcı olabilmesi için desteğimizi artırarak sürdürüyoruz. Milli takımımıza, Türk tenisinin gururları Marsel İlhan ve Çağla Büyükakçay’a verdiğimiz desteğin ardından, Türk tenis tarihinde ilk defa Türkiye Büyükler Şampiyonası bir markanın, Turkcell’in adıyla anılıyor ve para ödüllü olarak düzenleniyor." ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin en prestijli tenis turnuvasına isimlerini vermenin gururunu yaşadıklarını kaydeden Koray Öztürk, "Turkcell Cup’ta Türkiye’nin en iyi raketleri bizlere seyir zevki yüksek maçlar izletecek. Ben bu vesile ile tüm tenisseverleri Turkcell Cup’ın muhteşem atmosferine davet ediyorum.” şeklinde konuştu.
Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç da “Türkiye’de tenis kısa bir zaman dilimi içinde büyük bir gelişme kaydetti. Uluslararası arenada tenisçilerimiz yüzümüzü güldürmeye başladı. Dünya, Türk tenisini artık tanıyor ve saygı duyuyor. Bu süreçte her zaman yanımızda olan Turkcell’e tenise yaptığı katkılardan dolayı teşekkürlerimi sunuyor Turkcell Cup’ta tüm tenisçilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz