Turkcell, Doğulu ile anlaştı

Eurovision Şarkı Yarışması'nda, bu sene Türkiye'yi temsil edecek olan Kenan Doğulu, Turkcell ile işbirliği anlaşması yaptı. Çalışmalarına Turkcell işbirliğiyle devam edecek olan Doğulu, yapılan anlaşma çerçevesinde Turkcell için 20'yi aşkın konser verecek.

Doğulu, Turkcell'in reklam filmlerinde de oynayacak ve single çalışması gerçekleştirecek. Turkcell'den yapılan açıklamada, Doğulu'nun Turkcell için 20'yi aşkın konser gerçekleştireceğini bildirildi. Açıklamada Doğulu'nun vereceği konserlerin; Gencturkcell Fest Üniversite Etkinlikleri'ni, Gencturkcell 40º C Derece Sahil Partileri'ni, Bodrum'da Yıldızlı Turkcell Geceleri'ni ve Kardelenler yararına yapılacak konserleri kapsayacağı kaydedildi. Ayrıca açıklamada gerçekleştirilecek konserin tüm gelirinin Kardelenler'in eğitiminde kullanılacağı belirtilirken, Doğulu'nun Eurovision'da giyeceği kostümün de Kardelenler yararına yapılacak açık artırmada satılacağı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Kenan Doğulu'nun Turkcell'in reklam filmlerinde de rol alacağı kaydedilen açıklamada, Doğulu'nun Turkcell'in Dünya GSM Birliği tarafından "En iyi Televizyon ve Radyo Reklam Yayını" seçilen Turkcell-im Reklam Kampanyası'nın "Canı sıkılan adam" şarkısını seslendireceği ifade edildi.

Turkcell Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Filiz Karagül Tüzün, sevilen ve başarılı bir sanatçı olan Doğulu ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Tüzün, bu anlaşmanın her iki taraf için de sinerji yaratacağını vurguladı. Kenan Doğulu'nun "Shake It Up Şekerim"le Eurovision'da Türkiye'yi en iyi şekilde ve başarıyla temsil edeceğine inandıklarını belirten Tüzün, Doğulu'yu Türkiye adına ellerinden gelen en iyi şekilde destekleyeceklerini ifade etti.
Kenan Doğulu, Turkcell gibi güçlü bir kuruluşla işbirliğine girmekten çok mutlu olduğunu belirtti. Doğulu, söz konusu işbirliğiyle eğlenceli ve başarılı işlere imza atacaklarına inandıklarını kaydetti.

ANKA