Turkcell kullanıcılarına UPS’den yüzde 25 indirim

Kargo sektörünün önde gelen isimlerinden UPS, mobil iletişim şirketi Turkcell ile yeni bir kampanyayı hayata...

Kargo sektörünün önde gelen isimlerinden UPS, mobil iletişim şirketi Turkcell ile yeni bir kampanyayı hayata geçiriyor. 30 Mart-31 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında İşte Kazan Programı ile şirket hattı kullanıcıları tüm gönderilerinde UPS’den 25 indirim hakkı elde ediyor. İndirimden faydalanabilmek için kurumsal hat müşterilerinin SFR90 yazıp 2222’ye göndermeleri yeterli.

UPS Türkiye Ülke Pazarlama Müdürü Teoman Ünal, “Bu güç birliği ile Turkcell şirket hattı kullanan firmalar ve şirket hattı olan bireylere artılar sunuyor olacağız. Böylece artık tüm Turkcell kurumsal müşterileri, gönderilerini UPS’nin süratli ve güvenilir hizmet kalitesiyle Türkiye’deki 81 ilin tamamına ve dünya çapında 220’den fazla ülke ve bölgeye çok özel fiyatlarla gönderebilecekler. Gönderilerini yaparken UPS'in geniş servis ve hizmet portföyünden de yararlanabilecekler,” dedi.

Reklam
Reklam

Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş ise, “İşteKazan Programı ile bugüne kadar ayrı sektörlerden 50’ye yakın marka ile güç birliği yaparak kurumsal müşterilerimize özel indirimler sunduk ve 20 milyon TL’yi aşkın faydamız oldu. UPS ortaklığımız ile de kurumsal müşterilerimizin kargo gönderimlerindeki maliyetlerini ciddi ölçüde indirmeyi hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: