Turkcell / Sezgin "yenilikçi 50 İsim" Arasında

- Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Gediz Sezgin, Global Telecoms Business tarafından hazırlanan “50 Innovators to Watch” (Yenilikçi 50 İsim) listesinde

- Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Gediz Sezgin, Global Telecoms Business tarafından hazırlanan “50 Innovators to Watch” (Yenilikçi 50 İsim) listesinde yer aldı.

Turkcell’den yapılan açıklamaya göre, Global Telecoms Business (GTB) dergisinin 151. sayısı için hazırladığı “50 Innovators to Watch” listesinde Türkiye’den Turkcell Şebeke Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gediz Sezgin yer aldı.

Açıklamaya göre listeye bilgi ve iletişim sektöründe şirketlerin öncü rol oynamasına yardımcı olan, inovatif hamlelere imza atan yöneticiler seçiliyor. Turkcell’de şebeke teknolojilerinden sorumlu olan Sezgin, yönetimindeki network ekibiyle birlikte Turkcell’in kesintisiz ve hızlı erişimi için hayata geçirdiği inovatif projelerle listeye girdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: