Turkcell’den 339 TL’ye Akıllı Telefon

Turkcell, müşterileri için yeni bir kampanyayı hayata geçiriyor. ‘Türkiye’nin Akıllı Telefon Hareketi’ adlı kampanya kapsamında...

Turkcell, müşterileri için yeni bir kampanyayı hayata geçiriyor. ‘Türkiye’nin Akıllı Telefon Hareketi’ adlı kampanya kapsamında 7 markanın 9 ayrı modeli yüzde 36’ya varan indirimlerle ve 339 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sene sonuna kadar devam edecek olan kampanya ile indirimlere ek olarak her ay 250 MB internet ve sınırsız facebook paketi hediye ediliyor.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada “Akıllı telefonlar hayatımızı kolaylaştıran, keyifli kılan kendi minik ama etkisi büyük ürünler. Dileğimiz; her kesimin hayatında bu yeniliğin önemli yer edinmesi, mobil dünyanın imkanlarından faydalanmasıdır. Yeni kampanyamız çerçevesinde müşterilerimiz hem çok uygun şartlarla akıllı telefon elde edebilecek hem de kendilerine akıllı telefon deneyimi için armağan ettiğimiz bedava internetin keyfini çıkaracaklar. ‘Akıllı Telefon Hareketi‘ ile 5 Turkcell müşterisinden birisini akıllı telefon maliki yapmayı ve daha çok müşterimizin ‘Hayat paylaşınca güzel’ demesini hedefliyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

‘Türkiye’nin Akıllı Telefon Hareketi’ dâhilinde 12 taksit imkânından yararlanılabilecek. Ayrıca peşin fiyatına ürün alanlara, her ay 250 MB internet ve sınırsız facebook paketi hediye edilecek.

Turkcell, kampanyadan yararlananlara popüler servisleri de ücretsiz olarak sunacak. Turkcell TV ve GollerCepte ile Turkcell Müzik’ten 1 ay faydalandıracak.

‘Akıllı Telefon Hareketi’ne peşin ödemeyle değil, başka seçeneklerle katılmayı dileyenler için seçenekler de bulunuyor. Tarifeye ek kontratlı, internet paketine ek kontratlı ve Hazır Kart’lılara 24 ay taksitli ürün alınabilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: