Turkcell’in yeni akıllısı MaxiPLUS5!

Geçtiğimiz dönemde T serisi akıllı telefonlarıyla satış rekorları kıran Turkcell akıllı telefon portföyün yeni bir telefon daha ekledi. Karşınızda Turkcell MaxiPLUS5.

Turkcell Teknoloji ARGE mühendislerinin geliştirdiği yeni akıllı telefon MaxiPLUS5 performans açısından kardeşlerine göre daha iyi sonuçlar vermek için tasarlanmış.

Şimdiye kadar çıkardığı akıllı telefonlarda rakiplerine göre fiyat avantajı sunan Turkcell MaxiPLUS5’de de bu tarz bir satış politikası izliyor ve akıllı telefonu yine çok cazip seçeneklerle kullanıcılara sunuyor. Turkcell tarifelerine ek 5 TL’den başlayan fiyatlarla akıllı telefon tutkunlarıyla buluşan Turkcell MaxiPLUS5’in fiyat bilgilerine ulaşmak için http://bit.ly/OpZTrH adresini ziyaret edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

En yeni Android işletim sistemi (4.0 – Türkçe) ile kullanıcıların beğenisine sunulan Turkcell MaxiPLUS5 siyah ve sade tasarımıyla öze çıkıyor. 3,5 inçlik LCD ekrana sahip olan cihaz üzerinde bulunan IPS teknolojisi sayesinde kullanıcısına daha parlak ve net ekran görüntüsü sunmak için tasarlanmış. Turkcell MaxiPLUS5’in cihaz üreticisi ZTE, fakat MaxiPLUS5 tasarım açısından özel bir cihaz ve ZTE tarafından kendi markası altında pazara sürülmeyecek. ZTE MaxiPLUS5 üzerinde 800MHz’lik Qualcomm işlemci kullanmış. Tek çekirdekli bu işlemcinin performansı günlük akıllı telefon kullanımı için yeterli bir çözüm oluşturuyor. Turkcell yetkililerinin söylediğine göre; MaxiPLUS5 orta seviyede konumlandırılan bir akıllı telefon ve Turkcell yakın süre içerisinde MaxiPro adını vereceği yeni bir akıllı telefon daha çıkarmayı planlıyor. Yeni akıllı telefonun özellikleri sır gibi saklansa da MaxiPLUS5’den daha iyi olacağı kesin.

[

**Test sonuçlarını görmek için tıklayın

**](http://www.scroll.com.tr/85978/turkcellin-yeni-akillisi-maxiplus5-inceleme/)

Reklam
Reklam