Türker: Türkiye’yi Bekleyen Tehlikelere Karşı El Ele Vermeliyiz

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, “Ülkemizi bölmek isteyenlere izin vermemeliyiz. Türkiye’yi bekleyen...

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, “Ülkemizi bölmek isteyenlere izin vermemeliyiz. Türkiye’yi bekleyen tehlikelere karşı el ele vererek her türlü tedbiri almalıyız.” dedi.

Masum Türker, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çankaya Şubesi Başkanı Tuğba Acer ve beraberindeki heyeti DSP Genel Merkezi’nde kabul etti.

Ziyaret sırasında ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Masum Türker, Türkiye'nin çok zor bir dönemden geçtiğini vurguladı.

"Gerek içerde gerekse dışarıda yaşananlara bakıldığında, Türkiye’nin her zamankinden çok dik duruşa ihtiyacı olduğu görülüyor." diyen Türker, şöyle devam etti: "Bunun için Atatürkçülük ve ulusalcılığın birleştirici unsurlar olarak en çok sahip çıkılması gereken değerler olduğu ortada.Üzülerek görüyoruz ki bugün dünyada Atatürk’ü tartışılır hale getirmeye çalışan bir lobi var. Neden? Çünkü Atatürk dünyada emperyalistlere karşı başkaldıran tek liderdir. Bu nedenle Atatürk’ü karalamaya çalışanlar var. Bunlara izin vermemeliyiz. Atatürkçü düşünceye parti ayrımı gözetmeksizin, iktidar partisi de dahil, herkesin sahip çıkması gerektiğine inanıyorum. Gerek ülkemizde yaşananlar gerekse ülkemiz etrafında yaşananlar gösteriyor ki ulusalcı çizgide hepimiz birbirimizi desteklemeliyiz. Ülkemizi bölmek isteyenlere izin vermemeliyiz. Türkiye’yi bekleyen tehlikelere karşı el ele vererek her türlü tedbiri almalıyız.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: