Türkeş'in ölüm yılı -MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Bastırmacı: -"Merhum Türkeş'in bize emanet ettiği bayrağı düşürmeden yükseklere taşımak en büyük hedefimizdir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, en büyük hedeflerinin merhum Alparslan Türkeş'in kendilerine emanet ettiği bayrağı düşürmeden

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, en büyük hedeflerinin merhum Alparslan Türkeş'in kendilerine emanet ettiği bayrağı düşürmeden yükseklere taşımak olduğunu bildirdi.

Bastırmacı, Türkeş'in vefatının 15. yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Türkeş'in ülkü ocakları ve MHP'nin kurucusu olduğunu hatırlattı.

Merhum Türkeş'in Türk siyasi hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Bastırmacı, "Bu kutsal davayı ve bu sıcak yuvayı bizlere armağan eden başbuğumuzu rahmet ve şükranla anarken bizlere emanet ettiği bayrağı düşürmeden daha yükseklere taşımak en büyük hedefimizdir" dedi.

Reklam
Reklam

Bastırmacı, şunları kaydetti:

"Bizler merhum Türkeş'in bıraktığı bu meşaleyi söndürmeden sonsuza kadar yanmaya devam etmek üzere bizden sonraki nesile emanet edeceğiz. Bu vesile ile başbuğumuzu rahmet, minnet, hasret ve şükranla anıyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: