Türkeş'in Vefatının 16. Yıl Dönümü

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, MHP'nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 16. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, MHP'nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 16. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Canlı, mesajında, Türkeş'in, Türkiye'ye sayısız katkı ve faydalar sağlayan kararlı, istikrarlı, doğru ve inançlı bir politika sergileyen, ani vefatı ile yüreklerde derin yaralar bırakan, ender şahsiyetlerden olduğunu belirtti.

Türk milletinin bu büyük şahsiyeti asla unutmadığını ve 16. ölüm yıl dönümünde kendisini rahmetle, minnetle andıklarını ifade eden Canlı, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Türk dünyası denince akıllara fikriyatı ve mücadelesi bugün daha iyi anlaşılmakta olan Alparslan Türkeş gelmektedir. Alparslan Türkeş ömrünün yarısından fazlasını Türk milliyetçiliği hareketine adamıştır. Tüm hayatını, mensubu olmaktan gurur duyduğu milletini yüceltme, Allah kelamını yayma ve Türkiye'nin kutlu geleceğini inşa etmek için harcamıştır. Merhum Alparslan Türkeş'i rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun."

Muhabir: İbrahim Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: