Turkey Soccer Cup Şampiyonu Afyon Şeker Masterler Oldu

Antalya Sportif Faaliyetler Derneği (ASFAD) tarafından WOW Topkapı Palace futbol tesislerinde düzenlenen ve Türkiye, Kırgızistan,...

Antalya Sportif Faaliyetler Derneği (ASFAD) tarafından WOW Topkapı Palace futbol tesislerinde düzenlenen ve Türkiye, Kırgızistan, Romanya, KKTC, İngiltere ile Fransa’dan toplam 36 veteran takımın katıldığı 5. Turkey Soccer Cup'un şampiyonu Kırgız ekibi Abdysh Ata FK takımını finalde 1-0 yenen Afyon Şeker Masterler oldu.

Toplumlar arasında dostluğun gelişmesinde sporun yadsınamaz olduğunu belirten ASFAD Başkanı Ayhan Dolma, geleneksel hale getirdikleri Turkey Soccer Cup ile Türkiye'yi, Antalya’yı ve Türk insanını dünyaya tanıtırken güzel dostlukların da başlamasına vesile olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Masterler turnuvasında Afyon Şeker Masterler birinci, Kırgızistan ekibi Abdysh Ata FK ikinci, KKTC ekibi Magosa ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupa verilirken tüm katılımcı takımlara gala gecesinde teşekkür ve katılım plaketi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: