Türkgözü Sınır Kapısı'ndaki Internet Kesintisi

Türk Telekom Ardahan İl Müdürü Mustafa Ateş, sınır kapısındaki internet kesintisine ilişkin, "Çalışmalar sona erdi. Posof ilçemiz ve Türkgözü Sınır

Türk Telekom Ardahan İl Müdürü Mustafa Ateş, sınır kapısındaki internet kesintisine ilişkin, "Çalışmalar sona erdi. Posof ilçemiz ve Türkgözü Sınır Kapısı'ndaki internet akışı tamamen normale döndü" dedi.

Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Posof ve Damal ilçeleri arasındaki karayolunda devam eden yol yapım çalışması sırasında zarar gören fiber hattındaki arızanın giderildiğini söyledi.

Türkgözü Sınır Kapısı ve Posof ilçesinde yaşanan internet sıkıntısının Türk Telekom ekiplerinin acil müdahalesi sonrasında giderildiğini ifade eden Ateş, "Çalışmalar sona erdi. Posof ilçemiz ve Türkgözü Sınır Kapısı'ndaki internet akışı tamamen normale döndü" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: