Turkish Airlines Euroleague’de TOP 16 grupları yarın belirleniyor

Turkish Airlines Euroleague’de TOP 16 grupları yarın yapılacak kura çekilişi sonunda belli olacak. Temsilcilerimizden Anadolu...

Turkish Airlines Euroleague’de TOP 16 grupları yarın yapılacak kura çekilişi sonunda belli olacak. Temsilcilerimizden Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Medical Park’ın da mücadele ettiği Turkish Airlines Euroleague’de TOP 16 kuraları yarın İspanya’nın Barcelona kentinde çekilecek.
Ülkemizi Anadolu Efes, Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Medical Park’ın temsil edeceği Turkish Airlines Euroleague TOP 16'nın kuraları yarın İspanya’nın Barcelona kentinde çekilecek.
Turkish Airlines Euroleague’de ilk tur grup maçlarının tamamlanmasının ardından TOP 16’daki yeni dört grup TSİ 14.00’de başlayacak ve NTV Spor ekranlarından naklen yayınlanacak kura çekiminin ardından belirlenecek. Mediapro Auditorium’da gerçekleştirilecek kura çekimine Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy da katılacak.
İstanbul'da düzenlenecek olan 2012 Turkish Airlines Final Four'a çıkmak için mücadele edecek olan 16 takımın gruplarının belirleneceği kura çekimi, Euroleague'in resmi sitesi olan www.euroleague.net'ten de canlı olarak yayınlanırken, kura çekiminde Top 16'da yer alacak takımların temsilcileri hazır bulunacaklar.
TOP 16 karşılaşmaları 18 Ocak - 1 Mart tarihleri arasında Çarşamba ve Perşembe günleri oynanacak. TOP 16'daki grup maçları sonucunda ilk iki sırayı alan ekipler çeyrek final oynamaya hak kazanacak. Beş maç üzerinden oynanacak olan bu seriler ise 21 Mart tarihinde başlayacak ve 5 Nisan'da sona erecek. Çeyrek finali geçerek son 4 takım ise 11-13 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek final four organizasyonunda Avrupa’nın en büyüğü olabilmek için mücadele edecek.
THY Euroleage'de Top 16 kuralarının torbaları şu şekilde:
1. Torba: CSKA Moskova, Regal FC Barcelona, Fenerbahçe Ülker, Real Madrid
2. Torba: Panathinaikos, Montepaschi Siena, Olympiacos, Maccabi Tel Aviv
3. Torba: Unicaja Malaga, UNICS Kazan, Bennet Cantu, Anadolu Efes
4. Torba: Zalgiris Kaunas, Galatasaray Medical Park, Bilbao Basket, EA7 Emporio Armani.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz