Turkish Studies Dergisi, Rektör Kılıç Için Özel Sayı Çıkardı

Türkiye'nin önde gelen bilimsel dergilerinden Turkish Studies, Mart 2012 sayısını Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'a atfen "Prof.

Türkiye'nin önde gelen bilimsel dergilerinden Turkish Studies, Mart 2012 sayısını Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'a atfen "Prof. Dr. Filiz Kılıç Armağanı" olarak yayımladı.

NEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Kapadokya Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin (NEVKAM) açılışına gelen dergi yetkilileri, derginin yeni sayısını, Kılıç adına çıkardıklarını, ilk defa burada açıkladıklarını söyleyerek, derginin ilk sayısını Kılıç'a takdim ettiler.

Turkish Studies Dergisi, Türkoloji alanına önemli katkılar sunan akademisyenler için özel sayı çıkardığı, bu bağlamda Türkoloji alanında yaptığı çalışmalardan dolayı Turkish Studies Dergisi, Kılıç, adına armağan sayı çıkarmaya layık görüldüğü ve derginin Mart 2012 sayısının "Prof. Dr. Filiz Kılıç Armağanı" olarak yayımlandığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Turkish Studies Dergisi'nin sahibi ve 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Dursun Erdem, editör ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sibel Üst, derginin yayın kurulu başkanı ve Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ercan Alkaya, derginin indeksler sorumlusu ve Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuncay Bülbül'ün katılımıyla gerçekleşen törende, dergi Rektör Kılıç'a takdim edildi.

Kendisine yapılan bu sürprizden çok etkilendiğini belirten Kılıç, derginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: