Türkiye 3. Voleybol Ligi

Türkiye Voleybol 3. Ligi D Grubu'nda mücadele eden Tarsus Belediyespor bayan voleybol takımında, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan galibiyetin sevinci

Türkiye Voleybol 3. Ligi D Grubu'nda mücadele eden Tarsus Belediyespor bayan voleybol takımında, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Mehmet Çelebi Spor Salonu'nda Antrenör Hasan Baykara yönetiminde mücadele eden Tarsus Belediyespor maçın ilk setini 25-17 aldı. İkinci sette toparlanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor seti 25-22 alarak duruma eşitlik getirdi. Tarsus Belediyespor, üçüncü seti 25-12, dördüncü seti ise 25-15 alarak maçı, 3-1 kazandı.

Reklam
Reklam

Voleybol Şube Sorumlusu Mehmet Tepretmez, takım olarak her maça galibiyet için çıktıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bunu sezonun ilk yarısında da aldığımız galibiyetlerle gösterdik. Oyuncularımızı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında gösterdikleri üstün performans ve mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki haftalarda diğer karşılaşmalarımızda da bu başarının devam edeceğini umut ediyorum ve sporcularımıza güveniyoruz."

Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: