Türkiye-Amerika Sivil Havacılık Konferansı

İZMİR (A.A) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Türkiye-Amerika Sivil Havacılık Konferansına katılan ülkelerin bakanları arasında bazı

İZMİR (A.A) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Türkiye-Amerika Sivil Havacılık Konferansına katılan ülkelerin bakanları arasında bazı konularda mutabakat zaptı ve anlaşmalar imzalandı.

Swiss Otel Grand Efes'te düzenlenen konferansın öğleden sonraki bölümünde katılımcı ülke temsilcileri ile Türk delegasyonları arasında ikili görüşmeler yapıldı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım daha sonra Belize, Kosta Rika, Peru, Uruguay, Botsvana, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Somali, Güney Sudan, Burkina Faso, Swaziland'tan gelen bakanlarla mutabakat zaptı ve havacılık alanında çeşitli anlaşmalar imzaladı.

Reklam
Reklam

Bakan Yıldırım, konuk bakanlara günün anısına plaket verdi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Ali Rıza Karasu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: