Türkiye Ampute Milli Takımı'ndan Vali Ata’ya Ziyaret

Rusya’da yapılacak olan Dünya Ampute Futbol Şampiyonası öncesi Şahinbey Belediyesi sponsorluğunda Gaziantep’te kamp yapan Ampute...

Rusya’da yapılacak olan Dünya Ampute Futbol Şampiyonası öncesi Şahinbey Belediyesi sponsorluğunda Gaziantep’te kamp yapan Ampute Milli Takım yönetici ve sporcuları, Gaziantep Valisi Erdal Ata’yı ziyaret etti.

Şahinbey Belediyesi sponsorluğunda Gaziantep’te yapılan kamp hakkında Vali Ata’ya bilgiler veren Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute’den sorumlu Asbaşkanı Elvan Uğurlu, “Ampute Milli Takımı olarak Türkiye’nin değişik bölgelerinde kamp yaptık. İlk defa bir belediyenin sponsorluğunda kamp yapıyoruz. Hedefimiz şampiyonada kupa ile dönmektir. Bizlere verdiği desteklerden dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye Ampute Milli Takımı'nın Gaziantep’te kamp yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ata, "Eğitimde olduğu kadar spora da büyük destek veren Şahinbey Belediye Başkanımıza sizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerde burada ve buradan sonrada başarılı bir kamp süreci geçirir ve Rusya’dan şampiyon olarak dönersiniz” dedi.

Ziyaretin sonunda Elvan Uğurlu, Vali Ata’ya ziyaretin anısına plaket takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: