Türkiye Basketbol İkinci Ligi

İZMİR (A.A) - Türkiye Basketbol İkinci Ligi ekiplerinden Gelişim Koleji, geçen sezon mackolik.com Uşak Üniversitesi forması giyen oyun kurucu Dijuan

İZMİR (A.A) - Türkiye Basketbol İkinci Ligi ekiplerinden Gelişim Koleji, geçen sezon mackolik.com Uşak Üniversitesi forması giyen oyun kurucu Dijuan Vontario Harris'le sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Porrini'nin sakatlığının ne kadar süreceğinin belli olmaması nedeniyle 27 yaşındaki Harris'le anlaşıldığı belirtildi.

Geçen yıl mackolik.com Uşak Üniversitesi'nde 38 maçta 14,4 sayı, 3,6 asist ve 1,3 top çalma ortalamasıyla forma giyen Harris, 2012-2013 sezonunu ise Almanya'nın Giessen 46ers ve Slovakya-nın Prievidza takımlarında geçirdi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: