Türkiye Basketbol İkinci Ligi-Akhisar Belediyesi Antrenörü Aktaş: "Deplasmanda kazanmak önemli amaturu garantilemedik"

İZMİR (A.A) - Türkiye Basketbol İkinci Ligi play-off ilk turunda deplasmanda Selçuk Üniversitesi'ni 77-62 mağlup eden Akhisar Belediyespor'un antrenörü Zafer

İZMİR (A.A) - Türkiye Basketbol İkinci Ligi play-off ilk turunda deplasmanda Selçuk Üniversitesi'ni 77-62 mağlup eden Akhisar Belediyespor'un antrenörü Zafer Aktaş, "Deplasmanda kazanmak önemli ama turu garantilemedik" dedi.

Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda normal sezonu lider tamamlayan Selçuk Üniversitesi'ni yenerek saha avantajını ellerine geçirdiklerini belirterek, "Deplasmanda kazanmak önemli ama turu garantilemedik. Akhisar'da oynayacağımız müsabakayı kaybedersek, Cumartesi günü son maçı Konya'da oynayacağız. Rakibimizde 1. Lig tecrübesi olan oyuncularının sayısı çok fazla, bütçesi ortada, antrenörleri de çok deneyimli" dedi.

Reklam
Reklam

Play-off'ta herkesin şansının eşit olduğunu ifade eden Aktaş, şunları söyledi:

"Ligi 8. sırada bitirmemiz yanlış anlamalara neden oldu. Dünkü karşılaşmada sezon boyunca gösterdiğimiz iyi mücadeleyi sahaya yansıttık. Son haftalarda play-off'a iyi hazırlanmıştık. Rakibimizin oyun düzenini bozmayı başardık. Biz rakibimizi nasıl evlerinde yendiysek, onların da bizi yenme şansı var. Sonuçta Çarşamba günü Selçuk Üniversitesi için son şans olacak. Belki de bu sezonun son maçına çıkacaklar. O yüzden bizi zorlu bir müsabaka izliyor."

Amaçlarının Akhisar'ı basketbol ilçesi yapmak olduğunu kaydeden Aktaş, "Bunu 2. ligde de yapabileceğimizi gördük. Akhisarlılar Çarşamba günü üzerlerine düşen görevi yapıp, takıma destek vereceklerdir" dedi.

Kazanılmış iki maç üzerinden oynanan seride, ikinci karşılaşma 2 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00'da Akhisar Belediye Spor Salonu'nda oynanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: