Türkiye Basketbol İkinci Ligi-Gelişim Koleji Antrenörü Atak: "İstanbulspor Maçına Yeteri Kadar Iyi Hazırlanamadığımızı Ve Konsantrasyonumuzun Düşük Olduğunu Düşünüyorum"

İZMİR (A.A) - Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde İstanbulspor'a 90-75 yenilen Gelişim Koleji'nin antrenörü Deniz Atak, "İstanbulspor maçına yeteri kadar iyi

İZMİR (A.A) - Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde İstanbulspor'a 90-75 yenilen Gelişim Koleji'nin antrenörü Deniz Atak, "İstanbulspor maçına yeteri kadar iyi hazırlanamadığımızı ve konsantrasyonumuzun düşük olduğunu düşünüyorum" dedi.

Atak, yaptığı açıklamada, İstanbulspor'a karşı, yorum yapacak bile bir maç oynamadıklarını belirterek, karşılaşmanın her bölümünü kötü oynadıklarını söyledi.

Maçta ne ribauntta, ne faul atışlarında ne de şut yüzdesinde bir varlık gösteremediklerini kaydeden Atak, "Zaman zaman maçı kazanma yönünde adım atsak da, basketbolun temel taşlarını yerine koyamadığımız için bunu başaramadık. İstanbulspor maçına yeteri kadar iyi hazırlanamadığımızı ve konsantrasyonumuzun düşük olduğunu düşünüyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Gelişim Koleji oyuncusu Ömer Akdeniz ise ilk yarı sert savunmayla ayakta kaldıklarını ancak ikinci bölümde direnç gösteremediklerini belirterek, "Savunma direnci düşüp, hücum organizasyonlarını da başaramayınca bir anda oyundan koptuk. İyi oynamadığımız bir gündü. Kazanmak adına olumlu tek bir hareket bile yapamadık" diye konuştu.

İzmir temsilcisi 30 Kasım Cuma günü deplasmanda Pİ Koleji ile karşılaşacak.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: