Türkiye Basketbol İkinci Ligi-Gelişim Koleji Genel Menajeri Yazlar:"Kalan üç maçımızı da kazanarak ligi mutlu bir şekilde noktalamak istiyoruz"

İZMİR (A.A) - Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) ekiplerinden Gelişim Koleji'nin genel menajeri Namık Yazlar, "Kalan üç maçımızı da kazanarak

İZMİR (A.A) - Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) ekiplerinden Gelişim Koleji'nin genel menajeri Namık Yazlar, "Kalan üç maçımızı da kazanarak ligi mutlu bir şekilde noktalamak istiyoruz" dedi.

Yazlar, yaptığı yazılı açıklamada, son olarak Tire Belediye'yi deplasmanda mağlup ettiklerini ligin son 3 haftasında Garanti Koza İstanbulspor, Selçuk Üniversitesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacaklarını belirtti.

Sezon çok zorlu bir maraton gibi geçtiğini ifade eden Yazlar, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Kazandığımızda yerimizin hiç değişmediği, ancak kaybettiğimiz anda ateşin tam ortasına düştüğümüz maçlar oynadık. Zaman zaman inişli-çıkışlı bir grafik çizmemize ve son saniye yenilgilerine rağmen sonunda tehlike hattından tamamen koptuk. Ligin ilk bölümünde kaybettiğimiz Final Gençlik, İstanbul TED, Pamukkale Üniversitesi, Ankara TED ve Tire Belediyesi gibi rakiplerden rövanşı aldık. Bu da bize önemli bir ivme kazandırdı. Kalan üç maçımızı da kazanarak ligi mutlu bir şekilde noktalamak istiyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: