Türkiye Bayan Voleybol 3. Ligi

Türkiye Bayan Voleybol 3. ligi D gurubunda mücadele eden Merinos spor bayan voleybol takımı, kendi...

Türkiye Bayan Voleybol 3. ligi D gurubunda mücadele eden Merinos spor bayan voleybol takımı, kendi evinde ağırladığı Mersin Pamuk sporu 3-0 yenerek bir başarıya daha imza attı.

Gaziantep Kamil Ocak Kapalı Spor salonunda Mersin Pamuk sporu ağırlayan Merinos spor bayan voleybol takımı, üç seti de üstün tamamlayarak rakibini puansız gönderdi. Birinci seti 25-20 ikinci seti 25-13 ve üçüncü seti 25-21 önde tamamlayarak geçtiğimiz hafta yerleştiği ikinciliği bırakmadı. Duygu, Betül, Şeyma, Rabia, İpek, Esra, Duygu, Nehir, Sabiha ve Nisa’dan oluşan Merinos Voleybol takımında, takım ruhunun başarıyı beraberinde getirdiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Önümüzdeki Hafta Elazığ DSİ deplasmanına gidecek olan Merinos spor Başkanı Abdurrahman Yavuz, galibiyet serisini devam ettireceklerini söyledi. Yavuz, “Bayanlar Voleybol liginde bu yıl ilk defa mücadele eden takımımız beş maçın dördünü kazanarak ligde hak ettiği yere gelmiştir. Önümüzdeki deplasman maçı olan Elazığ DSİ sporu da yenerek galibiyet serimizi devam etmek istiyoruz. Bazı oyuncularımız da sakatlık durumu var ama genç arkadaşlarımız onların yerini doldurarak başarılı maçlar çıkarmaktadır. Başta hocamız olmak üzere tüm sporcu arkadaşlarımızı kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Hedefimiz ligi üst sıralarda tamamlamaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: