Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol 2. Ligi

Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Osmaniye 7 Ocak Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, sezonun ikinci maçında Gaziantep

Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Osmaniye 7 Ocak Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, sezonun ikinci maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi takımına 85-40 yenildi.

Merkez Spor Salonu'ndaki maçta, ilk periyotu 24-9, ikinci çeyreği 48-12 ve üçüncü periyotu 58-18 mağlup kapatan Osmaniye temsilcisi maçı da 85-40 kaybetti.

7 Ocak Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Muttalip Altun, maç sonrasında, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligdeki ikinci maçı da kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Altun, "Geçtiğimiz hafta Düziçi mağlubiyetinin ardından bu hafta da sahamızda mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Lige iyi bir başlangıç yapmak önemliydi. Fakat bunu başaramadık. Rakibimizi kutluyorum. Umarım biran önce toparlanır ve galibiyetler almaya başlarız" dedi.

Osmaniye 7 Ocak Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, ligdeki üçüncü hafta maçını deplasmanda Şanlıurfa Siverek takımı ile yapacak.

Muhabir: Ümit Kahrıman/İbrahim Erikan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz