Türkiye Belçika maçı canlı izle: Türkiye gruptan nasıl çıkar?

Türkiye Belçika Eurobasket maçı canlı izlenebilir durumda. Turnuvada, Türkiye basetbol takımı 3. maçına çıkıyor ve bu maç Eurobasket 2017'deki durumunu direkt olarak etkileyecek maçlardan sadece bir tanesi. Grupta 4. olan Türkiye A milli basketbol takımı, kazandığı takdirde ucu ucuna gruptan çıkma şansını yakalayacak gibi görünüyor. Haberimizden Türkiye Belçika maçını canlı izleyebilir, Türkiye'nin Eurobasket grubu hakkında detayları öğrenebilirsiniz.

Türkiye Belçika maçı, saat 21.00 itibariyle internetten ve TV'den canlı izlenebilir. 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası, Türkiye Belçika maçı ile devam ediyor ve bu önemli maçı NTV Spor canlı ve şifresiz yayınlıyor. Rusya maçı ile biraz aleyhimize bir sonuç çıktı ve dolayısıyla Türkiye Belçika maçı artık daha mühim bir yer alıyor.

Türkiye Belçika maçı, istatistiklerle bakıldığında 6 özel maç, 16 resmi maç ve toplam 22 maç ortaya çıkıyor. Türkiye basketbol takımının, bu istatistiklerin 'kazanma' oranlarında daha fazla öne çıktığını görüyoruz ve 8 basketbol maçından yenilgiyle ayrıldılar. 22 maçın 14'ünü de Türkiye basketbol milli takımı kazandı.

Reklam
Reklam

Türkiye Belçika maçı canlı izle!

TÜRKİYE BELÇİKA MAÇI : MAÇ NTVSPOR'DA, DÜNYA ÇAPINDA 100'LERCE KANALDA!

A milli basketbol takımımız, Eurobasket'te Belçika ile karşılaşırken 100'lerce kanal dünya çapında canlı ve şifresiz yayın gerçekleştirecek. Elbette Türkiye Belçika maçı NTV Spor'dan tüm Türkiye'ye ve dünyaya canlı, şifresiz aktarılacak. Belçika ise grupta 5. sırada yani Türkiye'nin Belçika'yı yenmesi kritik bir öneme sahip.

Türkiye son maçını ise şu an grupta 3. sırada yer alan Letonya'ya karşı oynayacak. Türkiye'nin gruptan çıkma durumu ile ilgili olarak maç olarak bu akşamki Türkiye Belçika maçı belirleyici olacak.

TÜRKİYE, EUROBASKET D GRUBUNDAN NASIL ÇIKACAK?

Millilerimiz, basketbol turnuvasında puan kaybetmemek zorunda. Türkiye Belçika maçının ardından, yine aynı gün Rusya'ya karşı sürpriz bir galibiyet kazandı. Türkiye'nin ise Letonya karşısında Perşembe akşamı bir maçı bulunuyor ve bu maç ile birlikte Türkiye, 4.'lüğü kaybetmemenin yanısıra puan kaybetmemek zorunda.