Türkiye Bilek Güreşi Ikincisi Güler'in Ziyareti

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'nda ikinci olan Sedat Güler, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı'yı ziyaret etti.

Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'nda ikinci olan Sedat Güler, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı'yı ziyaret etti.

Güler, ziyarette yaptığı konuşmada, 28-30 Haziran tarihlerinde Eskişehir'de yapılan "Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası"nda 80 kilo sağ kolda Türkiye ikincisi olduğunu hatırltı.

Katıldığı turnuva ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Güler, "İkinci olmak benim için mutluluk verici bir başarı ama tek hedefim var, o da Türkiye birincisi olmak ve Adıyaman'ı, ülkemi uluslararası şampiyonalarda temsil etmek. Bunun için her gün düzenli bir şekilde çalışıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Seyit Ahmet Bağcı da sporcunun almış olduğu dereceden memnuniyetini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Sporcumuz Sedat Güler'i tebrik ediyorum. Bilindiği üzere bilek güreşi zor bir spor dalı. Bu branşta derece yapmak özellikle de Türkiye çapında madalya almak önemli bir başarı. Bu nedenle sporcumuza her zaman destek olacağımızı belirtiyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum."

Muhabir: Hakan Furkan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: