Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanlığına Utaş Seçildi

Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu’nun 5. Olağan Genel Kurulu Karamürsel’de Belediye Kültür Merkezi'nde yapıldı....

Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu’nun 5. Olağan Genel Kurulu Karamürsel’de Belediye Kültür Merkezi'nde yapıldı. Federasyonu başkanlığına, Karamürsel Bosna Hersek Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Utaş, oy birliği ile seçildi.

Yapılan genel kurul toplantısına; AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Muzaffer Güneş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Yalova Altınova Beldiye Başkanı Ahmet Oral, siyasi parti Karamürsel ilçe temsilcileri, Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu üyesi dernek temsilcileri katıldı. 2011-2013 dönemi genel bütçe ve faaliyet raporlarının okunması oylamaya sunulmasının ardından tek liste halinde yeni yönetim kurulu asli ve yedek üyelerin kabulü oylaması yapıldı. Başka bir listenin olmaması nedeniyle oylamaya sunulan yeni yönetim kurulu, oy birliği ile seçildi ve böylece; Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş, görevi Karamürsel Bosna Hersek Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Utaş’a devretti.

Reklam
Reklam

Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu eski Başkanı Muzaffer Güneş, görevi devrettiği Ahmet Utaş’ın bu görevi layıkıyla yapacağından emin olduğunu belirtti. Güneş, kendisini tebrik ederek başarılar diledi. Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Utaş ise eski federasyon başkanı ve federasyon delege ve üyelerine, bütün katılımcılara teşekkür etti.

Yapılan genel kurul sonunda plaket ve hediye takdimleri yapıldı. Yeni Başkan Ahmet Utaş, Federasyon eski Başkanı Muzaffer Güneş’e teşekkür plaketi verdi. Göstermiş olduğu desteklerden dolayı Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Fahri Konsolosu adına Fahri Konsolos Ahmet Kemal Baysak, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a bir şilt takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz