Türkiye - Britanya basket maçı saat kaçta, hangi kanalda? (EuroBasket 2017 şifresiz izle)

Türkiye, Britanya ile bugün Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda gruptaki ikinci maçına çıkıyor. Türkiye Basket Milli Takımı, dün akşam oynadığı ilk maçında Rusya ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan 76-73 yenik ayrılmıştı. A Milli Erkek Takımımız, 2017 Avrupa Şampiyonası'nda (EuroBasket 2017) D Grubu'ndaki ikinci maçında bu akşam Büyük Britanya ile karşı karşıya gelecek. Peki Türkiye - Britanya basket maçı saat kaçta, hangi kanalda? EuroBasket 2017 maçlarını haberimizden şifresiz izleyebilirsiniz.

Türkiye Britanya maçı saat kaçta başlıyor, hangi kanalda yayınlanıyor merak ediliyor. Basketbolseverlerin heyecanla takip Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye Milli Takımı, bugün gruptaki ikinci maçını Büyük Britanya ile oynayacak. Oniki Dev Adam, dün Rusya ile oynadığı maçtan 76-73 sahadan yenik ayrılmıştı. Peki Türkiye - Britanya basket maçı saat kaçta, hangi kanalda? EuroBasket 2017 maçlarını haberimizden şifresiz izleyebilirsiniz. İşte EuroBasket 2017 maç programı...

TÜRKİYE - BRİTANYA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

A Milli Erkek Takımımız, 2017 Avrupa Şampiyonası'nda (EuroBasket 2017) D Grubu'ndaki ikinci maçında bu akşam Büyük Britanya ile karşı karşıya gelecek. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak karşılaşma, saat 21.00'de başlayacak ve NTV Spor'dan canlı yayınlanacak. A Milli Takımımız, grubundaki ilk maçında Rusya’ya 76-73’lük skorla mağlup olmuştu. Millilerimizin bu akşam karşılaşacağı rakibi Büyük Britanya ise Belçika’ya 103-90 kaybetti. Türkiye - Britanya maçını ve turnuvadaki diğer maçları aşağıdaki linkten canlı olarak izleyebilirsiniz.

Reklam
Reklam

EuroBasket 2017 - Avrupa Basketbol Şampiyonası canlı izle

14.15 Letonya - Belçika
17.00 Rusya - Sırbistan
21.00 Türkiye - B.Britanya

TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI MAÇ PROGRAMI

A Milli Basketbol Takımı'nın yer aldığı D Grubu karşılaşmaları, İstanbul'da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak. Ay-yıldızlı ekibin grup maçlarının programı şöyle:

1 Eylül Cuma:
Türkiye: 73-Rusya: 76

2 Eylül Cumartesi:
21.00 Büyük Britanya-Türkiye

4 Eylül Pazartesi:
21.00 Sırbistan-Türkiye

5 Eylül Salı:
21.00 Türkiye-Belçika

7 Eylül Perşembe:
20.45 Letonya-Türkiye

TÜRKİYE'NİN BULUNDUĞU GRUBUN PUAN DURUMU

AVRUPA BASKETBOL ŞAMPİYONASI - EUROBASKET 2017 TURNUVA FORMATI

Avrupa Şampiyonası'nda toplam 24 takım altışarlı 4 grupta mücadele edecek. Gruplarında ilk 4 sırayı elde eden ülkeler, adlarını ikinci tura yazdıracak. İkinci turdan itibaren İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda tek maç eleme usulüyle devam edecek şampiyona sonunda madalyalar sahiplerini bulacak.

Reklam
Reklam