Türkiye Cumhurbaşkanını Seçiyor

 Bir süre önce Saadet Parti'sinden istifa ederek AK Parti'ye geçen Hamamözü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş, oyunu kullandı.

Bir süre önce Saadet Parti'sinden istifa ederek AK Parti'ye geçen Hamamözü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş, oyunu kullandı. Hamit Kaplan Ortaokulu'nda oyunu kullanan Destebaş, seçimin ülkeye hayırlı olmasını diledi. AK Parti'ye geçmesi ile ilgili Destebaş, "Kazanmadan da biz AK Partili idik. Saadet Partisi'nden seçime girdik kazandık. Gönlümüzün AK Parti'de olduğunu herkes biliyordu. Başbakanımızın 8 Ağustos'ta rozeti takması ile gönlümüz ile bedenimizi aynı noktada buluşturduk" dedi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayip Erdoğan'ın yüzde 55 gibi bir oranla seçimi kazanacağından tereddütl etmediklerini vurgulayan Destebaş, "Biz de elimizden gelen gayreti köylerimizde ve ilçe merkezimizde sarfettik. Yeni bir sürü ilkleri gerçekleştirme adına kolları sıvamış bulunuyoruz. Rabbim bu cumhurbaşkanlığı seçimini ülkemize milletimize İslam alemine hayırlara vesile kılsın" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: