Türkiye Değişik Hareketi Yeniden Örgütleniyor

Türkiye Değişim Hareketi'nin yeniden örgütlenmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında Eskişehir'de de bir toplantı düzenlendi.Bu amaçla,...

Türkiye Değişim Hareketi'nin yeniden örgütlenmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında Eskişehir'de de bir toplantı düzenlendi.

Bu amaçla, Türkiye Değişim Hareketi ile ilgili çalışmalarda bulunmak üzere Mersin İl Başkanı Mirza Turgut ve beraberindekiler, Taşbaşı Kültür Merkezinde bir toplantı düzenledi. Toplantıda, Rönesans Aydınlanma ve Sosyal Demokrasi Basın Bildirisini okuyan ve dağıtan Türkiye Değişim Hareketi yetkilileri, Eskişehir ve ilçelerinde bir çok örgütlenmeyi tamamladıklarını anlatarak, vatandaşların Mustafa Sarıgül'e olan inanç ve güvenlerini de gördüklerini belirttiler.

Reklam
Reklam

Düzenlenen toplantıya, Türkiye Değişim Hareketinin Eskişehir İl Başkanı Mehmet Işın, Tepebaşı İlçe Başkanı Kadir Sezer ve Odunpazarı İlçe Başkanı Aylin Eken da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: