"Türkiye en kritik dönemini yaşıyor"

SAMSUN (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun İl Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'nin en kritik, mutsuz ve sıkıntılı dönemini yaşadığını belirterek, "Artık ülkemiz, ülke olma hüviyetini yerine getiremez duruma düştü" dedi.

AK Parti Samsun İl Teşkilatı tarafından istişare toplantısı düzenlendi. Canik Belediyesi Meşe Tesisleri'nde gerçekleştirilen kahvaltılı istişare toplantısına İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Kahvaltının ardından konuşan İl Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'nin en kritik, mutsuz ve sıkıntılı dönemini yaşadığını belirterek, "Dünya devletleri arasında son sıralarda yer alan bir ülkenin vatandaşı olduk. Bu derece kötü olmamız, ancak özel bir gayretin ürünü olabilir. Artık ülkemiz, ülke olma hüviyetini yerine getiremez duruma düştü" yorumunda bulundu.

Reklam
Reklam

Yöneticilerin, kendi doğrularından başka doğru tanımadığına dikkat çeken Demir, "Yönetici, kendi doğrusuna o kadar inanıyor ki, başka doğruların olduğunu kabul etmiyor veya etmek istemiyor. Doğruya nasıl ulaşılır? Doğrular konuşarak, karşı taraf dinlenerek bulunur. Başka kurumların da düşüncelerini dikkate almak, yanlış kararlar almayı önler. Gelişmiş ülkelere baktığımızda düşünce özgürlüğü var. İnsanlar, her türlü düşüncesini dilediği gibi söyleyebiliyor. Fakat, ülkemize baktığımızda, düşüncelerin engellendiğini görüyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekili seçilmesi ve AK Parti'nin seçime girmemesi için hiçbir engelin olmadığını da vurgulayan Demir, AK Parti'nin iktidara gelmesi durumunda yapacağı bütün çalışmaların planlandığını, plansız hiçbir atılımın yapılmayacağını kaydetti.